جامعه روحانیت مبارزخبرفقط خبر

آیت الله مصباحی مقدم: تردیدی در حمایت از رئیسی نداریم / هیچگونی بحثی درباره لاریجانی در جامعه روحانیت صورت نگرفته.

چهارمین نشست «جمهور» از سلسله جلسات انتخاباتی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با حضور غلامرضا مصباحی‌مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز برگزار شد.

در این نشست گفتگوی چالشی پیرامون اجماع‌سازی اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو انجام گرفت و در این جلسه اعضای اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل نسبت به عملکرد اصولگرایان، سوالات متعددی را از سخنگوی جامعه روحانیت مبارز داشتند که در ادامه می‌خوانید؛

جامعه روحانیت میزبان کاندیدای وحدت

غلامرضا مصباحی‌مقدم: جامعه روحانیت مبارز نمی‌خواهد خود کاندیدا وارد کند بلکه می‌خواهد میزبانی کند و همه احزاب را جمع کند تا همه احزاب اصولگرا اجماع کنند و با انتخاب خودشان و با راه‌اندازی تشکیلاتی  که جامعه روحانیت هم در آن فعال است، بگویند که چه می‌خواهند انجام دهند. پیشنهادها از ناحیه آن‌ها باشد و تبادل نظر بین احزاب صورت بگیرد.  درصدد فعال کردن وحدت بین مجموعه هستیم، برای همین هم جامعه روحانیت شورای عالی وحدت را  شکل داد تا وحدت بر مجموعه حاکم شود. طبق بحث های اخیر ممکن است در صورت اجماع، یک مجموعه واحدی شکل بگیرد که تحت عنوانی مثل شورای وحدت و ائتلاف باشد. احتمالا هیئت‌های اجرایی دو شورا در هم ادغام شود.

به دنبال وحدت حداکثری اصول‌گرایان هستیم

غلامرضا مصباحی‌مقدم: از تشکل‌های زنان و زنان فعال در حوزه سیاست هم  برای شرکت در شورای عالی وحدت دعوت کردیم. از تشکل‌های جوانان هم دعوت کردیم که نماینده خود را معرفی کنند. از جریان هیئت رزمندگان سپاه و از تشکل اساتید دانشگاه هم دعوت شده است. به طور کلی شورای عالی وحدتی شکل گرفته و به دنبال آن هستیم که از ائتلاف هم  به این شورا بپیوندند. این ممکن است به نتیجه برسد یا نرسد اما اگر هم به وحدت نرسیدیم همدیگر را تخریب نخواهیم کرد،

تردیدی در حمایت از رئیسی نداریم

غلامرضا مصباحی‌مقدم: هیچ گونه بحثی در مورد آقای لاریجانی در جامعه روحانیت مبارز صورت نگرفته است. اینکه جامعه روحانیت در پی روی کار امدن اقای لاریجانی است و دیگران به دنبال اقای رئیسی  هستند، یک القاء از سوی دیگران است. آقای رئیسی خود عضو جامعه روحانیت مبارز است و هیچ گاه از عضویت جامعه کنار نرفته است. در انتخابات گذشته نیز به ایشان رای دادیم و هیچ گونه تردیدی در حمایت از اقای رئیسی نداریم.

تفاوت چندانی بین بایدن و ترامپ نمی‌بینم

غلامرضا مصباحی‌مقدم: درخصوص انتخاب بایدن به ریاست جمهوری آمریکا باید بگویم که تفاوت چندانی بین بایدن و جریان مقابل وی نمی‌بینم. چراکه امریکا مبانی و اصول مدنظر خود را دارد ورویکرد خود را  طی۴۲ سال گذشته  نشان داده است. گمان نمی‌کنم  بعد از۴۲ سال، چرخشی در مواضع آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران رخ داده باشد.

مذاکره مشروط

غلامرضا مصباحی‌مقدم: اگر دولت آمریکا می‌خواهد به برجام برگردد، همانطور که رهبری فرمودند، نقطه‌ی اول حذف تمام تحریم‌ها است.  این اتفاق در واقع یک تغییر رفتار از ناحیه‌ی آمریکا است.
عملکرد دولت در زمینه برجام مورد قبول ما نیست. عملکرد دولت غلط بود پرا که هر آنچه را که ما در ظرفیت‌های غنی سازی خود داشتیم به‌عنوان امکانات موجود ما  به طرف مقابل تحویل داد و چیزی هم تحویل نگرفت. حال آنکه حضرت آقا قید کرده بودند که این حرکت باید پله پله وطبق موازین انجام بگیرد. چون چنین روندی انجام نگرفته است، این اقدامات مورد قبول ما نیست.

قرارداد۲۵ساله با چین و روسیه یک فرصت است

غلامرضا مصباحی‌مقدم: اصولا اگر ما بتوانیم قرار داد ۲۵ ساله را برای همکاری اقتصادی و احیانا چند جانبه برای ایران و چین و ایران و روسیه داشته باشیم، اقدام بسیار خوبی است و موجب کاهش تنگناها و مشکلات اقتصادی است که در اثر تحریم‌های آمریکا در کشور پدید آمده است.

احمدی نژاد کاندیدای اصولگرایان نبود

غلامرضا مصباحی‌مقدم: احمدی نژاد به عنوان یک کاندید مستقل وارد شد و نباید هزینه رفتار وی را به عهده اصولگرایان دانست. به علاوه هیچ یک از انتخابات‌ها حزبی نبوده است و به این خاطر احزاب مسئولیت بر عهده نمی‌گیرند و این یک اشکال است. باید از این شیوه که احزاب به میدان بیایند و مسئولیت انتخابات را بر عهده نگیرند پرهیز کنیم. اما در دور دوم ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد مورد حمایت جریان اصولگرایی قرار گرفت و جریان اصولگرایی به محض مشاهده انحراف او، به طور رسمی اعلام کرد که دیگر حمایتی از وی نخواهد کرد. این به معنای درستی موضع است. اینطور نبود که با وجود کج‌روی‌های احمدی‌نژاد، هم‌چنان حمایت ادامه داشته باشد.

پایان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا